dijous, 18 d’octubre del 2012

La Pissarra Digital Interactiva

Avui us parlarem de la pissarra digital interactiva. Ja que vam tenir una sessió informativa sobre l'ús d'aquesta pissarra, aprofitarem per parlar-vos d'ella.

La pissarra digital interactiva posseeix un munt d'eines i d'aplicacions per facilitar la interacció entre els alumnes i faciliten l'aprenentatge ja que el converteixen en un fet molt més dinàmic i menys pesat. Gràcies a aquesta pissarra, els alumnes que l'utilitzen tenen accés a moltes aplicacions on podran aplicar el que han aprés i seguir fent-ho.

Actualment s'està intentant aplicar aquest tipus de pissarres interactives a totes les aules possibles, tal com podem veure en el vídeo sobre l'aula d'un poble rural que trobem a continuació.

Nosaltres creiem que la pissarra digital és molt útil i per això un animem a que l'utilitzeu si en teniu la oportunitat, ja que us pot ser d'una gran ajuda.

Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Hola què tal,
    Després de llegir l'article penso que és molt important modernitzar -se a nivell educatiu i alhora crec que fa les clases més dinàmiques i divertides .
    Salut i bona feina !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem amb tu! Fent les classes dinàmiques i divertides pot ser la millor opció per motivar als nens alhora d'aprendre. Gràcies per participar!

      Elimina
  2. La pizarra interactiva pot ser útil igual que un ordinador sempre i quan no s'oblidin els mètodes tradicionals. Per una part estic en contra de la quantitat dels avenços tecnologics primer perque ens tornen a les persones molt més comodes i supooso que això no serà bo que s'inculqui en els infants però per l'altra estic d'acord en lús a les escoles ja que permeten el desenvolupament de la creativitat entre altres coses positives com el desenvolupament d'altres capacitats i fan que l'alumne pugui ser més participatiu a classe.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com en tot, s'ha de tenir un ús moderat de les tecnologies en aula per fer-les útils i aprofitar-ne el seus beneficis.
      Moltes gràcies per visitar-nos!

      Elimina