dilluns, 22 d’octubre del 2012

Projecte Final: "l'ús d'una Xarxa Social: Facebook"


Com a projecte final de l'assignatura, hem creat  un video amb el programa Camtasia que representa un tutorial sobre l'ús d'una xarxa social en tots els seus àmbits. Des de la creació del perfil fins l'ús més quotidià o la configuració. Esperem que el tutorial us resulti d'utilitat a l'hora de fer ús de Facebook o de qualsevol xarxa social. Una vegada més un animem a participar i a comentar les vostres opinions!

12 comentaris:

  1. Em sembla de molta útilitat l'eina que heu escollit! Trobo que per la gent que s'adentra per primera vegada al Facebook li pot servir de gran ajuda!!

    ResponElimina
  2. Esperem que els hi serveixi! Gràcies per comentar!

    ResponElimina
  3. Trobem que és una eina molt interessant per a totes aquelles persones que prenen per primera vegada contacte amb les xarxes socials. És una manera fàcil i entenadora d'endinsar-se en el món del Facebook.
    Molt bona feina!

    Us animem a que us passeu pel nostre blog i compartiu amb nosaltres les vostres opinions!
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Intentavem buscar alguna cosa que fos útil per ensenyar a la gent a moure's pel món del Facebook, i ens vem decidir per aquesta. Gràcies per la vostra opinió i per la participació !!

      Elimina
  4. Després de veure el video creiem que és molt útil per les persones que s'estan introduint en aquest món, perque nosaltres si que o trobem senzill, però tots sabem que al principi ens costava, al menys a mi!

    El video deixa molt cla els passos a seguir!
    Blog molt interessant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, ens agrada que us agradi el projecte i el blog, moltes gràcies!

      Elimina
  5. Està molt bé aquest tutorial per a la gent que es registra per primer cop a aquesta xarxa social. I està bastant bé explicat.

    ResponElimina
  6. Hem sembla molt bé el que heu fet, m'ha servit per a mi i tot, no sabia totes aquestes coses... i aixó que fa temps que hi tinc el face.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada dia s'aprenen coses noves! Moltes gràcies per visitar-nos.

      Elimina
  7. Aquest tutorial sobre l'ús de la xarxa social facebook em sembla de molta utilitat per diferents motius :
    - Tots els usuaris que comencin a utilitzar facebook a partir d' aquest moment sabran fer un bon ús d' aquesta xarxa coneguda mundialment. Sobretot per aquells nens que comencen l' adolescència i no saben les conseqüències que es produeixen quan publiquen a la red.
    - També cal dir que no solament serveix pels nous usuaris, sinò que poden fer ús d'aquest tutorial persones que porten anys al facebook però no saben totes les aplicaciones que conté.
    - Tot i els grans avantatges que ha proporcionat aquesta xarxa social durant aquests últims anys aquest tutorial ens permet observar la gran quantitat d' informació que aportem a tota la resta d' usuaris. A causa d' això deixem de costat la nostra intimitat per donar-la a conèixer i molts cops ni ens adonem. Tot i que tenim la privacitat hem de tenir cura dels arxius que pengem a la red.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per les vostres aportacions! Ens alegrem de que s'hagi entès el missatde d'aquest projecte i que us pugui ser d'utilitat!

    ResponElimina