divendres, 19 d’octubre del 2012

Sempre amb cap!

Com aquests dies hem estat tractant el tema del ciberassetjament i de la cura que hem de tenir en les  xarxes socials, hem decidit penjar-vos un parell de vídeos que vem trobar molt interessants alhora de conscenciar a la gent per anar amb compte.



Esperem que us agradin! Tant si us agraden com si no, us animem a que digueu la vostra en els comentaris! Gràcies a tots els lectors per visitar-nos!

Fins molt aviat!

8 comentaris:

  1. Hola!
    Ens han agradat molt els videos, trobem que són del tot acertats i que tots els nens que s'uneixen a les xarxes socials els haurien de veure per fer-ne un bon ús, ja que cada vegada l'edad d'inici a les xarxes com Facebook o Tuenti són més baixes.


    Si quieres aprender, enseña

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per visitar el nostre bloc, ens agrada que us hagin agradat els vídeos!

      Elimina
  2. Estan super bé els dos vídeos, ara mateix vaig a ensenyar-li als meus fills, quan tu els hi dius que tinguin precaució al posar o dir qualsevol cosa al "Facebook", et diuen que ja ho saben, però si els hi comenta tot això una persona de fora de casa, no sé perquè, els hi fan més cas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sovint és cert que els fills fan més cas a el que els hi diu la gent que no forma part de la seva família. Gràcies per escriure'ns !

      Elimina
  3. Els vídeos estàn molt bé, fan por i tot. Encara que tothom diu que ja va amb compte, tot aquest perill és real, i s'ha de tenir present. Als meus fills sempre els hi dic que han de vigilar molt i també els hi he ensenyat aquests vídeos perquè així s'adonin del perill

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem contents de que t'agradin els vídeos i de que els hi esenyis als teus fills, poden ser molt profitosos. Gràcies per visitar-nos!

      Elimina
  4. Hola!

    Estic totalment d'acord amb aquests vídeos, és molt necessàri que els infants, des de ben petits, siguin conscients de com les xarxes poden ser insegures i educar-los per tal de que ells hi circulin de manera segura.

    D'aquesta manera, amb la informació adaptada per ells, evitariem molts casos de ciberassetjament i ens estalviariem molts disgustos que ens ofereixen les notícies i els casos del nostre entorn.

    Us animo a seguir endavant amb la conscienciació dels infants en aquesta carrera tant maca que heu escollit!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pel comentari i per donar la teva opinió! Amb això esperem fer consciència dels problemes de les xarxes.

    ResponElimina