dimarts, 2 d’octubre del 2012

Perilla la nostra intimitat?

Als inicis de l'arribada de Facebook la majoria dels individus que van crear un perfil a aquesta xarxa social pensaven que el sistema poseia un important i sofisticat escut contra les dades personals o les interaccions més íntimes entre usuaris. Amb el pas de temps, aquests usuaris han pogut observar l'evolució dels canvis que ha patit Facebook des dels inicis, introduint darrerament mètodes per observar missatges creats fa anys. Us deixem aquest article del diari El País on s'explica detalladament fins quin punt trontolla la intimitat dels usuaris de Facebook. Estan realment les nostres dades i la nostra informació més privada sota una ferma protecció?

8 comentaris:

  1. Des de fa un temps, s'ha disposat de molta informació sobre la confidencialitat de facebook, i la suposada no privacitat de la xarxa.
    Les TIC han aportat molts avenços a la societat, però a la vegada també han aportat coses negatives, com la pèrdua de la intimitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord amb tu. Només hem de tenir cura de fer un ús correcte de les xarxes i evitar posar informació confidencial o personal. Gràcies per opinar!

      Elimina
  2. Hay que tener mucho cuidado a la hora de publicar datos personales, eventos a los que tengamos pensado asistir, publicación de fotos, etc. No sabemos si alguna vez, alguien puede tener acceso a esos datos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De acuerdo contigo. Simplemente debemos tener controlado nuestro sistema de privacidad y evidentemente, evitar compartir información innecesaria. ¡Gracias por comentar!

      Elimina
  3. El facebook s'ha tornat la principal font d'interacció entre la societat, s'utilitza per difondre la vida d'un mateix, fins i tot, per faltar el respecta a persones.
    Aquesta xarxa social està fent que deixem de tenir intimitat, tot i que el pitjor, és que nosaltres ho permetem. Se n'està fent un molt mal ús i aixó nomès depen de nosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'acord amb tu, s'hauria de conscienciar a la gent que el mal utilitzen sobre el gran risc que corren.
      Gràcies per participar!

      Elimina
  4. A vegades es aixo.. que s'utilitza per falar el respecte i hi ha persones ke es creen perfils nous,etc. per fer-se passar per altres persones, envien solicituds,aceptem a qualsevol i desppres hi ha problemes.. realment trist i akestes persones no son les uniques culpables sino nosaltres per aceptar a persones que no sabem ni ki son ni quines son les seves intencions!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sabent els perills que hi ha a la red, tothom hauria de ser capaç de valorar si acceptar la petició d'amistat d'una persona o no, i si no la coneixem no fer-ho. Per això estem d'acord amb la teva opinió.

      Moltes gràcies per llegir-nos i participar!

      Elimina